joi, 26 noiembrie 2015

Lacrimile îngerilor


Lansarea emisiunii filatelice Lacrimile îngerilor" dedicată tragediei din club Colectiv a avut loc loc vineri 20 noiembrie, la Bursa de contacte din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus.
"În fața unei tragedii care a înfiorat o națiune, Romfilatelia se arată solidară față de suferința țării noastre și dorește să contribuie, prin specificul activității sale, la conștientizarea și încurajarea celor mai sincere sentimente și acte de iubire față de aproapele aflat la mare nevoie", se arată în comunicat.
Emisiunea are compunere un timbru cu valoarea nominală de un leu. Tirajul emisiunii este de 131.381 mărci poștale în coli  32 timbre,  coli de 21 timbre și în miniblocuri de 9 mărci poștale + trei tabsuri. De asemenea a editat un plic prima zi a emisiunii cu un tiraj de 500 bucăți.
Prin introducerea în circulaţie a emisiunii Lacrimile îngerilor", în data de 20 noiembrie a.c., Romfilatelia îşi arată compasiunea faţă de suferinţa unei întregi naţiuni şi doreşte să contribuie, prin specificul activităţii sale, la conştientizarea şi încurajarea celor mai sincere sentimente şi acte de iubire faţă de aproapele aflat la mare nevoie. 

Fondurile provenite din vânzarea tirajului filatelic vor sprijini procesul medical de recuperare a victimelor tragediei, din clubul Colectiv (30 octombrie 2015). 
M-am alăturat acestei actiuni caritabile, cumpărând miniblocul de 9 timbre și coala de 21 timbre,  cu speranța că suma de bani, incasată de Romfilatelia, va ajunge acolo.unde se arată în comunicat. Aștept sa se publice documentul si suma ce s-a virat in contul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca.


 Blocul de 9 timbre + 3 tabsuri

 Coala de 21 timbre




Ilustrata maximă realizată de domnul Alexandru Mateescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu